hu | en

Góré Vacsorautalvány 7 fogásos menüsor 1 fő részére + Borkóstoló

31.000 Ft

A Góré kínálata  mindig új gasztrokalandokat tartogat. Fedezd fel a különleges étel kombinációkat és a nem mindennapi fogásokat. Az utalvány az étteremben használható fel. Kóstolj bele az exkluzív ízvilágba!

Góré Vacsorautalvány 7 fogásos menüsor + Borkostoló 1 fő részére

Tartalma:
  • Aktuális 97 fogásos Góré menüsor 1 fő részére
  • Teljes borkóstolóval egybekötött borsor fogyasztás vagy alkoholmentes italsor
  •  Kávé, víz

A 2023. december 31.-ig megvásárolt utalványok 2024. április 30.-ig érvényesek, amelyet kizárólag indokolt esetben tudunk meghosszabbítani.
A díj nem tartalmazza a 12% szervízdíjat!

Válaszd ki, melyik képet szeretnéd!

Ajándékba küldöd?

Az utalványok megvásárlásával gasztronómiai élményt tudsz ajándékozni, ezért utalványaink csak az étteremben, helyszíni fogyasztás esetén használhatóak fel az ajándékutalvány értékének megfelelően (GÓRÉ Étterem, 7800 Kisharsány, Kossuth Lajos u. 13.), melyhez minden esetben előzetes asztalfoglalás szükséges.

Kérjük, hogy az utalvány felhasználásakor a megajándékozott mutassa fel az emailt, vagy diktálja be az ajándékutalványhoz kapot egyedi azonosítót a helyszínen: GORE-####-####.

Az utalvány ára nem tartalmazza a 12%-os szervíz díjat, megfizetése rögzített tétel, a felszolgált ételek és italok kiszolgálásának díját jelenti. Egy utalvány egyszer használható fel, az összegből visszajáró nem adható, készpénzre nem váltható. Egy étkezés során több utalvány is felhasználható.  Amennyiben az ajándékutalvány nem kerül felhasználásra, az utalvány összege nem visszatéríthető. Ha az igénybe vett szolgáltatások értéke meghaladja az ajándékutalványra szánt összeget, a különbözetet a vendégnek kell a helyben kiegyenlíteni.

0
0
Kosarad
Üres a kosaradVissza a bolba