hu | en

Legyél klubtag

Élményklub

A Góré Élményklubbal egy olyan online és offline közösséget szeretnénk építeni, amelynek tagjai értékelik a minőségi gasztronómiát, szeretnének tudást és élményt szerezni ezen a területen, és az ezzel járó élményeket szeretnék a Góré Étteremben átélni.

A Góré Élményklubot eszköznek tekintjük egy olyan közösség kialakítására, amiben értéke van a minőségi gasztronómiának, az ehhez kapcsolódó edukációnak. Hiszünk abban, hogy ez az érték mindenkinek jár anyagi helyzettől függetlenül, ezért a klubtagság lehetőséget ad arra, hogy akár egy összegben, akár a havi tagdíj befizetésével bárki hozzájusson a klubtagság előnyeihez.

Két Típus

Klubkártyák

Arany klubtagság

Arany klubtagság esetén 8% kedvezményt adunk minden, Góréhoz kapcsolódó szolgáltatás (étkezés a Góréban, vacsora- és boresteken való részvétel, szállás a Szent György Kúriában)  árából.

A havi 9.990 forintos előfizetési díj összegéből 990 forint a tagság díja, a fennmaradó összeg pedig az év során felhasználható a Góré és a Kúria bármely szolgáltatásaira.

Ezüst klubtagság

Ezüst klubtagság esetén 5% kedvezményt adunk minden, Góréhoz kapcsolódó szolgáltatás (étkezés a Góréban, vacsora- és boresteken való részvétel, szállás a Szent György Kúriában)  árából.

A havi 5.990 forintos előfizetési díj összegéből 490 forint a tagság díja, a fennmaradó összeg pedig az év során felhasználható a Góré és a Kúria bármely szolgáltatásaira.

Ezüst klubtagság

Ezüst klubtagság esetén 5% kedvezményt adunk minden, Góréhoz kapcsolódó szolgáltatás (étkezés a Góréban, vacsora- és boresteken való részvétel, szállás a Szent György Kúriában)  árából..

A havi 5.990 forintos előfizetési díj összegéből 490 forint a tagság díja, a fennmaradó összeg pedig az év során felhasználható a Góré és a Kúria bármely szolgáltatásaira.

Mindkét klubtagsági díj egy összegben történő fizetése esetén az éves díjból egy hónapnyi kedvezményt biztosítunk.

Klubtagoknak

Programok

  • Évi egy ingyenes és prémium klubtalálkozó (Góré-íz kóstolóval) kizárólag klubtagok számára
  • Évente 5 db főzőiskola-kurzus kizárólag a klubtagok számára
  • Kedvezményes borcsomag-vásárlási lehetőségek
  • Online gasztroközösségben való részvétel lehetősége, online főzőklubbal, gasztrokihívásokkal
  • Exkluzív vacsoraestek
  • borklub-találkozók
0
0
Kosarad
Üres a kosaradVissza a bolba