hu | en

Ismerj meg minket

A góré csapata

Ismerd meg

Csapatunk

KÁLLAI CSABA

Executive chef

Mészáros Ádám

innovációs és stratégiai séf

KOSZTOLÁNYI ZOLTÁN

Szakács

SZALACSI ROBI

Szakács

PÉTER ÁKOS

Üzletvezető, főpincér

MOLNÁR LACI

Felszolgáló

Bogdán Erika

Felszolgáló

LABANCZ RICHÁRD

Sommelier

Ismerd meg

Csapatunk

KÁLLAI CSABA

Executive chef

Executive chef

Csabi élete korán megpecsételődött: családja irányította a vendéglátás világa felé, ő pedig hamar megtalálta benne a számára vonzó, kreativitásnak helyet adó szakácsi pályát. A középiskoláját már ennek megfelelően választotta, az iskolás évek alatt pedig céltudatosan azért dolgozott, hogy egyszer majd a francia konyha művészeitől tanulhasson. A terv bevált, öt Franciaországban töltött évet követően hazaérve több nívós étteremben is megfordult, majd a Balatonon megnyitotta első saját helyét Manufaktúra BBQ néven.Csabi nem az a kényelembe könnyen belenyugvó típus, így az összetett, kreatív munka iránti igénye visszacsábította a fine dining világába, ezúttal – óriási örömünkre – hozzánk, a Góréba. Csabi egy korunk kihívásaira reflektáló, a folyton változó vendégigényeket tiszteletben tartó chef, akinek a menő tányérok és mennyei ízek mellett az is fontos, hogy a konyhája fenntartható és pazarlásmentes legyen, és megmutathassa a minket körülvevő, csodálatos természet legpuritánabb kincseinek valódi értékét is. Az őszinteséget preferálja a tányérokon és a konyhában egyaránt – vallja, hogy a siker titka (az alapvetőnek számító szakmai professzionalizmus mellett) az erős, összetartó csapatszellemben rejlik.

Mészáros Ádám

innovációs és stratégiai séf

Mészáros Ádám gasztronómiai munkásságát hosszú sorokon keresztül tudnánk méltatni. Ő volt Közép-Kelet Európa első két Michelin-csillagos séfe. Olyan nemzetközileg is elismert éttermek konykáit irányította, mint az Onyx, a Felix Kitchen&Bar, a Clarisse vagy a BOTANIQ. Ádám kisgyermekkorától tudja, hogy az ő otthona a konyhában van. Tehetségének kibontakozása nem sokat váratott magára: már huszonévesen beírta magát a nemzetközi gasztronómia legnagyobbjai közé. Megjárta a legnívósabb hazai éttermeket, elnyerte a legrangosabb díjakat, miközben az elismerésekre csupán eszközként tekint. Egy Michelin-csillag számára nem a professzionalitásának falra függeszthető bizonyítéka, hanem egy ajtó, ami utat nyit a fejlődésnek. Mészáros Ádám a magyar gasztronómia elkötelezett híve, aki fáradhatatlan alázattal dolgozik azért, hogy a világ, amiben élünk napról-napra békésebb és élményekben gazdagabb legyen. Azon kevesek egyike, aki nem a jelen sikerére hajt, hanem a jövő generációinak is szeretne maradandót alkotni.

Mészáros Ádám

innovációs és stratégiai séf

Mészáros Ádám gasztronómiai munkásságát hosszú sorokon keresztül tudnánk méltatni. Ő volt Közép-Kelet Európa első két Michelin-csillagos séfe. Olyan nemzetközileg is elismert éttermek konykáit irányította, mint az Onyx, a Felix Kitchen&Bar, a Clarisse vagy a BOTANIQ. Ádám kisgyermekkorától tudja, hogy az ő otthona a konyhában van. Tehetségének kibontakozása nem sokat váratott magára: már huszonévesen beírta magát a nemzetközi gasztronómia legnagyobbjai közé. Megjárta a legnívósabb hazai éttermeket, elnyerte a legrangosabb díjakat, miközben az elismerésekre csupán eszközként tekint. Egy Michelin-csillag számára nem a professzionalitásának falra függeszthető bizonyítéka, hanem egy ajtó, ami utat nyit a fejlődésnek. Mészáros Ádám a magyar gasztronómia elkötelezett híve, aki fáradhatatlan alázattal dolgozik azért, hogy a világ, amiben élünk napról-napra békésebb és élményekben gazdagabb legyen. Azon kevesek egyike, aki nem a jelen sikerére hajt, hanem a jövő generációinak is szeretne maradandót alkotni.

KOSZTOLÁNYI ZOLTÁN

Szakács

Szakács

Kosztolányi Zoltán a megújult Góré csapatában a head chef szerepét tölti majd be.Zoli a konyhában (Csabihoz hasonlóan) a természet erőforrásainak felhasználására koncentrál. Tősgyökeres Baranya megyeiként tudja és érzi, miért pont a világ (vagy legalábbis Magyarország) végén, Kisharsányban nyitottuk meg a Górét. A régió szerelmese – nem tud, és nem is akar elszakadni Baranyától, itt szeretne maradandót alkotni. Mi nem fogunk az útjába állni…Amikor – a bemutatkozóra való felkészülés alatt arra kértük új csapattagjainkat, hogy szedjék össze, mi az, ami a leginkább jellemzi őket, Zoli egy idézetet küldött: „A tálalás az elkészített étel ‘megkoronázása’, tisztelgés a hozzá felhasznált alapanyagok és az elődök előtt!” (Vert József) …talán mi sem tudjuk szebben kifejezni új head chefünk gasztronómia iránti alázatát. És talán nem is akarjuk.Zoli gondoskodását és végtelen figyelmét ismerve úgy gondoljuk ti és mi is a megfelelő kezekben lesztek/leszünk nála.

SZALACSI ROBI

Szakács

Az új chefcsapat harmadik tagja egy régi motoros: Szalacsi Robi sous chef, akit az előző Góré-érából már ismerhettek. A felkészülés alatt megkérdeztük tőle, hogy hogyan tud hozzájárulni a konyha és az étterem jó hangulatához.A kérdésre adott válasz pedig így hangzott: „Bemegyek”. A választ viccnek szánta, de nem hazudott: Robi egyik alapszabálya az, hogy a konyhában a szigorú és következetes munkavégzés mellett ugyanannyira fontos a családias, tiszteletteljes, vidám hangulat megteremtése, hiszen végeredményben ennek az íze is megjelenik a felszolgált tányérokon.
Robi a pályaválasztása előtt – ahogy ő fogalmazott – még fényképen se látott fakanalat, és a chefek életéhez sokszor társított TV-s szereplések sem vonzották. A konyha világa választotta őt, amibe időközben véletlenül, de menthetetlenül beleszeretett. Ő az a csapattag, aki a legborongósabb napon is motiváltan érkezik a Góréba, és szórakoztató, vicces személyisége ellenére minden nap keményen dolgozik azért, hogy tudását gazdagítsa.

SZALACSI ROBI

Szakács

Az új chefcsapat harmadik tagja egy régi motoros: Szalacsi Robi sous chef, akit az előző Góré-érából már ismerhettek. A felkészülés alatt megkérdeztük tőle, hogy hogyan tud hozzájárulni a konyha és az étterem jó hangulatához.A kérdésre adott válasz pedig így hangzott: „Bemegyek”. A választ viccnek szánta, de nem hazudott: Robi egyik alapszabálya az, hogy a konyhában a szigorú és következetes munkavégzés mellett ugyanannyira fontos a családias, tiszteletteljes, vidám hangulat megteremtése, hiszen végeredményben ennek az íze is megjelenik a felszolgált tányérokon.
Robi a pályaválasztása előtt – ahogy ő fogalmazott – még fényképen se látott fakanalat, és a chefek életéhez sokszor társított TV-s szereplések sem vonzották. A konyha világa választotta őt, amibe időközben véletlenül, de menthetetlenül beleszeretett. Ő az a csapattag, aki a legborongósabb napon is motiváltan érkezik a Góréba, és szórakoztató, vicces személyisége ellenére minden nap keményen dolgozik azért, hogy tudását gazdagítsa.

PÉTER ÁKOS

Üzletvezető, főpincér

Üzletvezető, főpincér

Péter Ákos arcát érdemes megjegyezni, ugyanis ha hozzánk érkeztek, szinte biztosan találkoztok majd vele, hiszen nem csak üzletvezetőként tevékenykedik, hanem a vendégekről (rólatok) gondoskodik majd. Kiválóan tájékozódik a borok világában, emellett ő a méltán híres alkoholmentes italaink alkotója is. Forduljatok hozzá bizalommal, készségesen fog segíteni nektek a Góréban és a menük közti eligazodásban.

MOLNÁR LACI

Felszolgáló

Molnár Laci a másik felszolgálónk Ákos mellett, aki azt lesi majd a nálunk töltött időtökben, hogy hogyan lehet a segítségetekre.Laci Vas megyéből érkezett Baranyába, és egészen elvarázsolta a környék mediterrán jellege – tőle tudjuk, hogy a kisharsányi levegő még télen is langyosabb az ország más területeihez képest. Laci ifjúkorában (ami persze azóta is tart, nagyjából örökké) sportolónak készült, és bár nagy örömünkre végül a vendéglátásban kötött ki, néhány pozitív tulajdonságot azért magával hozott abból az időszakból: szereti és igényli a csapatmunkát, és borzasztóan fürge. Ő lesz az az ember, aki villámként száguldozik majd a konyha és az asztalotok között. Amikor az újranyitásról kérdeztük, Laci csillogó szemekkel annyit mondott: „nagyon jó lesz, érzem.” Mi hiszünk Lacinak, mostmár csak rajtatok a sor, hogy kiderítsétek, igaza volt-e!

MOLNÁR LACI

Felszolgáló

Molnár Laci a másik felszolgálónk Ákos mellett, aki azt lesi majd a nálunk töltött időtökben, hogy hogyan lehet a segítségetekre.Laci Vas megyéből érkezett Baranyába, és egészen elvarázsolta a környék mediterrán jellege – tőle tudjuk, hogy a kisharsányi levegő még télen is langyosabb az ország más területeihez képest. Laci ifjúkorában (ami persze azóta is tart, nagyjából örökké) sportolónak készült, és bár nagy örömünkre végül a vendéglátásban kötött ki, néhány pozitív tulajdonságot azért magával hozott abból az időszakból: szereti és igényli a csapatmunkát, és borzasztóan fürge. Ő lesz az az ember, aki villámként száguldozik majd a konyha és az asztalotok között. Amikor az újranyitásról kérdeztük, Laci csillogó szemekkel annyit mondott: „nagyon jó lesz, érzem.” Mi hiszünk Lacinak, mostmár csak rajtatok a sor, hogy kiderítsétek, igaza volt-e!

Bogdán Erika

Pincér

Bogdán Erika a csapat egyik legsokoldalúbb arca. Épp olyan szendén és udvariasan tudja kiszolgálni az embereket, amennyire ütős a humora. Eredetileg idegenforgalmat tanult Pécsen, majd a szakmai gyakorlat a vendéglátásba sodorta – mindannyiunk örömére. A pályafutását Villányban kezdte, ezután került a Góréba. Erika szabadidejében szeret főzni és éttermeket látogatni, így a gasztronómia iránti érdeklődés a csapat többi tagjához hasonlóan neki is a vérében van.

Bogdán Erika

Pincér

Bogdán Erika a csapat egyik legsokoldalúbb arca. Épp olyan szendén és udvariasan tudja kiszolgálni az embereket, amennyire ütős a humora. Eredetileg idegenforgalmat tanult Pécsen, majd a szakmai gyakorlat a vendéglátásba sodorta – mindannyiunk örömére. A pályafutását Villányban kezdte, ezután került a Góréba. Erika szabadidejében szeret főzni és éttermeket látogatni, így a gasztronómia iránti érdeklődés a csapat többi tagjához hasonlóan neki is a vérében van.

LABANCZ RICHÁRD

Sommelier

Sommelier

Labancz Ricsi alapjaiban ismeri a borok világát; szőlész-borászként bejárta szinte az összes kontinenst, dolgozott Dél-Tirolban, Napa Valley-ben, Bulgáriában, Új-Zélandon, de a hosszúhetényi és mohácsi szőlőhegyen is. Kevés olyan pécsi borfogyasztó van, aki ne ismerné őt, hiszen hosszú éveken át az Eleven Borbár sommelier-jeként tágította mindenki látókörét, edukált és egy-egy tétetelen át mindenkivel beutazta a világot.A nagyvilági borok mellett elkötelezett híve az ősi kárpát-medencei fajtáknak és az elfeledett vagy épp kevésbé ismert borvidékek népszerűsítője is. Mindezek mellett személyében bemutathatjuk a Góré borlapjának állandó felügyelőjét, szakmai mentorát és inspirátorát is – az Ő vezetésével, iránymutatásával választottuk ki az ételeinkhez tökéletesen passzoló borokat, az Ő szakértelmét érezhetitek majd minden korty borban. Ricsinek köszönhetően borlapunkon a legszebb hazai tételek kaptak helyet, de hedonizmusunkból adódóan szeretünk kísérletezni és váratlan dolgokat kóstolni, így olykor-olykor külföldi különlegességekkel is találkozhattok majd nálunk.

LABANCZ RICHÁRD

Sommelier

Sommelier

Labancz Ricsi alapjaiban ismeri a borok világát; szőlész-borászként bejárta szinte az összes kontinenst, dolgozott Dél-Tirolban, Napa Valley-ben, Bulgáriában, Új-Zélandon, de a hosszúhetényi és mohácsi szőlőhegyen is. Kevés olyan pécsi borfogyasztó van, aki ne ismerné őt, hiszen hosszú éveken át az Eleven Borbár sommelier-jeként tágította mindenki látókörét, edukált és egy-egy tétetelen át mindenkivel beutazta a világot.A nagyvilági borok mellett elkötelezett híve az ősi kárpát-medencei fajtáknak és az elfeledett vagy épp kevésbé ismert borvidékek népszerűsítője is. Mindezek mellett személyében bemutathatjuk a Góré borlapjának állandó felügyelőjét, szakmai mentorát és inspirátorát is – az Ő vezetésével, iránymutatásával választottuk ki az ételeinkhez tökéletesen passzoló borokat, az Ő szakértelmét érezhetitek majd minden korty borban. Ricsinek köszönhetően borlapunkon a legszebb hazai tételek kaptak helyet, de hedonizmusunkból adódóan szeretünk kísérletezni és váratlan dolgokat kóstolni, így olykor-olykor külföldi különlegességekkel is találkozhattok majd nálunk.

Hírlevél

Iratkozzon fel

Adatvédemi nyilatkozat

Cím

7800 kisharsány, Kossuth Lajos u. 13.

Telefon

+36-30/623-3684

Adatvédelmi Nyilatkozat

Általános szerződési feltételek

© Minden jogot fenntartva Góré Étterem

Designed by Györkydesign

0
0
Kosarad
Üres a kosaradVissza a bolba