hu | en

Észak és Dél

vol.2

2024. április 27.

Emlékeztek a két szakácslegény történetére? Tavaly már meséltünk Róluk.

Réges-régen történt, amikor még a kő is lágy volt, a kecskék szarva pedig az eget bökdöste, élt két szakácslegény, akik elindultak szerencsét próbálni külön-külön. A véletlennek vagy talán a szerencsének köszönhetően az élet útjai a messzi francia földön fekvő Auberge St Walfrid-ba sodorták őket.

A Michelin-csillagos étteremben eltöltött idő alatt megszerzett tapasztalatokat és a közös munka során kialakult barátságukat a batyujukba csomagolva hazatértek, hogy a magyaroknak is megmutassák, milyen csodákat rejt a konyhaművészet. Szilvási Mihály (Natura Hill Zebegény) és Kállai Csaba (GÓRÉ) mára más-más konyhát vezetnek, de egy dolog közös bennük: mindketten MICHELIN ajánlottá tették éttermeiket.

Tavaly a két szakácslegény északon, a Natura Hillben bűvölte el a vendégeket, ám már akkor ígéretet tettünk arra, hogy Délen is bemutatják konyhaművészetüket. Így ezúttal az este házigazdája a Góré Étterem lesz.

Különleges este lesz, hiszen mindkét szakácslegény „nagy varázsló hírében áll”, ezúttal kamráik kincseibe engednek betekintést az este során.

A jó hangulat és a felejthetetlen gasztronómiai élmény tehát adott, hívja és várja az érdeklődőket.

A vacsora részletei

Amivel készülünk

7+2 fogás, választható borsorral vagy alkoholmentes italsorral

Árak

menüsor – 27 000 Ft /fő,

borsor – 10 000 Ft/fő, alkoholmentes

italsor – 8 000 Ft

Vacsora időpontja

2027. április 27. szombat 18.00 óra

 

Az ár nem tartalmazza a 12% szervízdíjat, valamint borsor és italsor árát.

A helyek limitáltak, ne hagyja ki ezt a különleges alkalmat, és legyen részese egy felejthetetlen gasztronómiai élménynek!

0
0
Kosarad
Üres a kosaradVissza a bolba