hu | en

Hétköznapi Góré élmény a teljes menüsorral

105.000 Ft

Vacsorázz nálunk, szerezz egyedi gasztronómiai élményt, de ne siess haza! Élvezd a vidék romantikáját a Szent György Kúriában!  A Kúria a Góré szomszédságában fekvő romantikus vidéki szálláshely, melyről bővebb információ itt érhető el. 

A csomag tartalma: 

  • Aktuális 9 fogásos Góré menüsor
  • Menüsorhoz tartozó bor-  vagy alkoholmentes italsor
  • 1 éjszaka, 2 fő részére a Szent György Kúriában 
  • Korlátlan wellness használat (medence, szauna, jacuzzi) + termelői alapanyagokból készített reggeli a Szent György Kúriában 
  • Érkezés szerda vagy csütörtök, minimum az asztalfoglalás előtt fél órával

 

A díj nem tartalmazza a 12% szervízdíjat!

Válaszd ki, melyik képet szeretnéd!

Ajándékba küldöd?

Az utalványok megvásárlásával gasztronómiai élményt tudsz ajándékozni, ezért utalványaink csak az étteremben, helyszíni fogyasztás esetén használhatóak fel az ajándékutalvány értékének megfelelően (GÓRÉ Étterem, 7800 Kisharsány, Kossuth Lajos u. 13.), melyhez minden esetben előzetes asztalfoglalás szükséges.

Kérjük, hogy az utalvány felhasználásakor a megajándékozott mutassa fel az emailt, vagy diktálja be az ajándékutalványhoz kapot egyedi azonosítót a helyszínen: GORE-####-####.

Az utalvány ára nem tartalmazza a 12%-os szervíz díjat, megfizetése rögzített tétel, a felszolgált ételek és italok kiszolgálásának díját jelenti. Egy utalvány egyszer használható fel, az összegből visszajáró nem adható, készpénzre nem váltható. Egy étkezés során több utalvány is felhasználható.  Amennyiben az ajándékutalvány nem kerül felhasználásra, az utalvány összege nem visszatéríthető. Ha az igénybe vett szolgáltatások értéke meghaladja az ajándékutalványra szánt összeget, a különbözetet a vendégnek kell a helyben kiegyenlíteni.

0
0
Kosarad
Üres a kosaradVissza a bolba