Az utalványok megvásárlásával gasztronómiai élményt tudsz ajándékozni, ezért utalványaink csak az étteremben, helyszíni fogyasztás esetén használhatóak fel az ajándékutalvány értékének megfelelően (GÓRÉ Étterem, 7800 Kisharsány, Kossuth Lajos u. 13.), melyhez minden esetben előzetes asztalfoglalás szükséges. 

Kérjük, hogy az utalvány felhasználásakor a megajándékozott mutassa fel az emailt, vagy diktálja be az ajándékutalványhoz kapot egyedi azonosítót a helyszínen: GORE-####-####.

Az utalvány ára nem tartalmazza a 12%-os szervíz díjat, megfizetése rögzített tétel, a felszolgált ételek és italok kiszolgálásának díját jelenti. Egy utalvány egyszer használható fel, az összegből visszajáró nem adható, készpénzre nem váltható. Egy étkezés során több utalvány is felhasználható.  Amennyiben az ajándékutalvány nem kerül felhasználásra, az utalvány összege nem visszatéríthető. Ha az igénybe vett szolgáltatások értéke meghaladja az ajándékutalványra szánt összeget, a különbözetet a vendégnek kell a helyben kiegyenlíteni.