hu | en

Észak és Dél vol.2

27.000 Ft

A VACSORA RÉSZLETEI

Amivel készülünk

7+2 fogás, választható borsorral vagy alkoholmentes italsorral

Árak

menüsor – 27 000 Ft /fő,

borsor – 10 000 Ft/fő, alkoholmentes

italsor – 8 000 Ft

Vacsora időpontja

2027. április 27. szombat 18.00 óra

Az ár nem tartalmazza a 12% szervízdíjat, valamint borsor és italsor árát.

A helyek limitáltak, ne hagyja ki ezt a különleges alkalmat, és legyen részese egy felejthetetlen gasztronómiai élménynek!

Válaszd ki, melyik képet szeretnéd!

Ajándékba küldöd?

Az utalványok megvásárlásával gasztronómiai élményt tudsz ajándékozni, ezért utalványaink csak az étteremben, helyszíni fogyasztás esetén használhatóak fel az ajándékutalvány értékének megfelelően (GÓRÉ Étterem, 7800 Kisharsány, Kossuth Lajos u. 13.), melyhez minden esetben előzetes asztalfoglalás szükséges.

Kérjük, hogy az utalvány felhasználásakor a megajándékozott mutassa fel az emailt, vagy diktálja be az ajándékutalványhoz kapot egyedi azonosítót a helyszínen: GORE-####-####.

Az utalvány ára nem tartalmazza a 12%-os szervíz díjat, megfizetése rögzített tétel, a felszolgált ételek és italok kiszolgálásának díját jelenti. Egy utalvány egyszer használható fel, az összegből visszajáró nem adható, készpénzre nem váltható. Egy étkezés során több utalvány is felhasználható.  Amennyiben az ajándékutalvány nem kerül felhasználásra, az utalvány összege nem visszatéríthető. Ha az igénybe vett szolgáltatások értéke meghaladja az ajándékutalványra szánt összeget, a különbözetet a vendégnek kell a helyben kiegyenlíteni.

0
0
Kosarad
Üres a kosaradVissza a bolba