Leírás
Édes vagy sós? Ugye milyen nehéz a választás?
Van egy jó hírünk: a szeptember 22-i vacsoraestünkön nem lesz rá szükség, de azt sem tudjuk garantálni, hogy könnyű lesz eldönteni, melyik ízlik jobban.
A desszertek koronázatlan királya, Jakabfi Dávid látogat hozzánk, aki idén nyáron adta ki harmadik, mennyei édességeket gyűjtő könyvét “A desszertműhely” címmel. A nagykanizsai cukrászséf Európa számos országában kamatoztatta már desszertekhez kapcsolódó, különleges tudását oktatóként és alkotóként egyaránt. Idén ősszel a Góréba látogat, hogy megmutassa, mi fán terem az összes érzékünkre ható, káprázatos cukrászat.
A vacsorán Kállai Csaba (konyhafőnök, Góré) vezetésével négy főétel készül, míg Jakabfi Dávid (akit ezúttal a korábban Góré csapatát sous chefként erősítő Kurucz Roland segít) négy desszertet alkot meg. Az ételeket természetesen ezúttal is hozzájuk tökéletesen passzoló borok és alkoholmentes italok teszik teljessé.
A vacsorán résztvevők megvásárolhatják Jakabfi Dávid új csodakötetét, amit azon melegében dedikáltathatnak is, sőt, a szemfülesek akár néhány trükköt is elleshetnek tőle.
A helyed itt tudod megvásárolni, a szervizdíj, valamint az italsor ára a helyszínen fizetendő.
A vacsora ára: 27.000 forint + szervizdíj (12%)
A borsor ára: 8 000 Ft
Az alkoholmentes italsor ára: 6 000 Ft