hu | en

Édes élet Kisharsányban Vacsora jegy

27.000 Ft

A helyed itt tudod megvásárolni, a szervizdíj (12%), valamint az italsor ára a helyszínen fizetendő. 

A borsor ára: 8 000 Ft

Az alkoholmentes italsor ára: 6 000 Ft

Készleten

Kategória:

Leírás

Édes vagy sós? Ugye milyen nehéz a választás?

Van egy jó hírünk: a szeptember 22-i vacsoraestünkön nem lesz rá szükség, de azt sem tudjuk garantálni, hogy könnyű lesz eldönteni, melyik ízlik jobban.

A desszertek koronázatlan királya, Jakabfi Dávid látogat hozzánk, aki idén nyáron adta ki harmadik, mennyei édességeket gyűjtő könyvét “A desszertműhely” címmel. A nagykanizsai cukrászséf Európa számos országában kamatoztatta már desszertekhez kapcsolódó, különleges tudását oktatóként és alkotóként egyaránt. Idén ősszel a Góréba látogat, hogy megmutassa, mi fán terem az összes érzékünkre ható, káprázatos cukrászat.

A vacsorán Kállai Csaba (konyhafőnök, Góré) vezetésével négy főétel készül, míg Jakabfi Dávid (akit ezúttal a korábban Góré csapatát sous chefként erősítő Kurucz Roland segít) négy desszertet alkot meg. Az ételeket természetesen ezúttal is hozzájuk tökéletesen passzoló borok és alkoholmentes italok teszik teljessé.

A vacsorán résztvevők megvásárolhatják Jakabfi Dávid új csodakötetét, amit azon melegében dedikáltathatnak is, sőt, a szemfülesek akár néhány trükköt is elleshetnek tőle.

A helyed itt tudod megvásárolni, a szervizdíj, valamint az italsor ára a helyszínen fizetendő.

A vacsora ára: 27.000 forint + szervizdíj (12%)

A borsor ára: 8 000 Ft

Az alkoholmentes italsor ára: 6 000 Ft

 

 

0
0
Kosarad
Üres a kosaradVissza a bolba