• Szerda18:00 - 23:00
  • Csütörtök18:00 - 23:00
  • Péntek12:00 - 23:00
    • Ebéd: 12:00 - 15:00
    • vacsora: 18:00 - 23:00
  • Szombat12:00 - 23:00
    • Ebéd: 12:00 - 15:00
    • vacsora: 18:00 - 23:00
  • 7800 Kisharsány, Kossuth Lajos u. 13.
  • +36 30 623 3684
  • hello@gorerestaurant.hu
  • Szerda18:00 - 23:00
  • Csütörtök18:00 - 23:00
  • Péntek12:00 - 23:00
    • Ebéd: 12:00 - 15:00
    • vacsora: 18:00 - 23:00
  • Szombat12:00 - 23:00
    • Ebéd: 12:00 - 15:00
    • vacsora: 18:00 - 23:00
  • 7800 Kisharsány, Kossuth Lajos u. 13.
  • +36 30 623 3684
  • hello@gorerestaurant.hu

A Góré csapata

Csapatunk legfőbb értéke a gondoskodás – mind az ételek megalkotása, mind a vendégek kiszolgálása során.

Kállai Csaba

Executive chef

Csabi élete korán megpecsételődött: családja irányította a vendéglátás világa felé, ő pedig hamar megtalálta benne a számára vonzó, kreativitásnak helyet adó szakácsi pályát. A középiskoláját már ennek megfelelően választotta, az iskolás évek alatt pedig céltudatosan azért dolgozott, hogy egyszer majd a francia konyha művészeitől tanulhasson. A terv bevált, öt Franciaországban töltött évet követően hazaérve több nívós étteremben is megfordult, majd a Balatonon megnyitotta első saját helyét Manufaktúra BBQ néven. Csabi nem az a kényelembe könnyen belenyugvó típus, így az összetett, kreatív munka iránti igénye visszacsábította a fine dining világába, ezúttal - óriási örömünkre - hozzánk, a Góréba. Csabi egy korunk kihívásaira reflektáló, a folyton változó vendégigényeket tiszteletben tartó chef, akinek a menő tányérok és mennyei ízek mellett az is fontos, hogy a konyhája fenntartható és pazarlásmentes legyen, és megmutathassa a minket körülvevő, csodálatos természet legpuritánabb kincseinek valódi értékét is. Az őszinteséget preferálja a tányérokon és a konyhában egyaránt - vallja, hogy a siker titka (az alapvetőnek számító szakmai professzionalizmus mellett) az erős, összetartó csapatszellemben rejlik.

Kosztolányi Zoltán

Head chef

Kosztolányi Zoltán a megújult Góré csapatában a head chef szerepét tölti majd be. Zoli a konyhában (Csabihoz hasonlóan) a természet erőforrásainak felhasználására koncentrál. Tősgyökeres Baranya megyeiként tudja és érzi, miért pont a világ (vagy legalábbis Magyarország) végén, Kisharsányban nyitottuk meg a Górét. A régió szerelmese - nem tud, és nem is akar elszakadni Baranyától, itt szeretne maradandót alkotni. Mi nem fogunk az útjába állni... Amikor - a bemutatkozóra való felkészülés alatt arra kértük új csapattagjainkat, hogy szedjék össze, mi az, ami a leginkább jellemzi őket, Zoli egy idézetet küldött: "A tálalás az elkészített étel 'megkoronázása', tisztelgés a hozzá felhasznált alapanyagok és az elődök előtt!" (Vert József) ...talán mi sem tudjuk szebben kifejezni új head chefünk gasztronómia iránti alázatát. És talán nem is akarjuk. Zoli gondoskodását és végtelen figyelmét ismerve úgy gondoljuk ti és mi is a megfelelő kezekben lesztek/leszünk nála.

Szalacsi Robi

Sous chef

Az új chefcsapat harmadik tagja egy régi motoros: Szalacsi Robi sous chef, akit az előző Góré-érából már ismerhettek. A felkészülés alatt megkérdeztük tőle, hogy hogyan tud hozzájárulni a konyha és az étterem jó hangulatához. A kérdésre adott válasz pedig így hangzott: "Bemegyek". A választ viccnek szánta, de nem hazudott: Robi egyik alapszabálya az, hogy a konyhában a szigorú és következetes munkavégzés mellett ugyanannyira fontos a családias, tiszteletteljes, vidám hangulat megteremtése, hiszen végeredményben ennek az íze is megjelenik a felszolgált tányérokon. Robi a pályaválasztása előtt - ahogy ő fogalmazott - még fényképen se látott fakanalat, és a chefek életéhez sokszor társított TV-s szereplések sem vonzották. A konyha világa választotta őt, amibe időközben véletlenül, de menthetetlenül beleszeretett. Ő az a csapattag, aki a legborongósabb napon is motiváltan érkezik a Góréba, és szórakoztató, vicces személyisége ellenére minden nap keményen dolgozik azért, hogy tudását gazdagítsa.

Péter Ákos

Üzletvezető, főpincér

Péter Ákos arcát érdemes megjegyezni, ugyanis ha hozzánk érkeztek, szinte biztosan találkoztok majd vele, hiszen felszolgálóként Ő az egyik olyan csapattagunk, aki a vendégeinkről (rólatok) gondoskodik majd. Ákos maga a két lábon járó türelem: tudjátok, Ő az az ember, aki (leírni is furcsa) szereti az adminisztrációt és kikapcsolja, sőt feltölti az egyébként pepecselős sushi készítés is. Mindemellett kiválóan tájékozódik a borok világában, így érthető, hogy az újranyitási folyamatban is az új (még le nem leplezett) sommelier-vel való együttműködést élvezi a legjobban. Forduljatok hozzá bizalommal, készségesen fog segíteni nektek a Góréban és a menük közti eligazodásban. Ákos – hozzánk hasonlóan – izgatottan várja az „új” Górét, szerinte Kállai Csabi természet iránti fanatikus rajongása egészen új szellemiséget ad majd az étteremnek.

Molnár Laci

Felszolgáló

Molnár Laci a másik felszolgálónk Ákos mellett, aki azt lesi majd a nálunk töltött időtökben, hogy hogyan lehet a segítségetekre. Laci Vas megyéből érkezett Baranyába, és egészen elvarázsolta a környék mediterrán jellege – tőle tudjuk, hogy a kisharsányi levegő még télen is langyosabb az ország más területeihez képest. Laci ifjúkorában (ami persze azóta is tart, nagyjából örökké) sportolónak készült, és bár nagy örömünkre végül a vendéglátásban kötött ki, néhány pozitív tulajdonságot azért magával hozott abból az időszakból: szereti és igényli a csapatmunkát, és borzasztóan fürge. Ő lesz az az ember, aki villámként száguldozik majd a konyha és az asztalotok között. Amikor az újranyitásról kérdeztük, Laci csillogó szemekkel annyit mondott: „nagyon jó lesz, érzem.” Mi hiszünk Lacinak, mostmár csak rajtatok a sor, hogy kiderítsétek, igaza volt-e!

Szalacsi Barbi

Konyhai segítő, cukrász segéd

Szalacsi Barbi a konyhánk multifunkciós svájci bicskája, akinek segítségére mindenféle feladatban számíthatunk a zöldségek előkészítésétől a desszertkészítési folyamatok támogatásáig. Robi húgaként, hétvégi beugrósként került az étterembe, ami észrevétlenül beszippantotta: pislogott kettőt-hármat, majd egyszer csak azon kapta magát, hogy megszerette ezt a csapatot.Végzettségét tekintve cukrász, így nem titkolt vágya a desszertkészítés folyamatának lehető legalaposabb megismerése és elsajátítása. Rajtunk nem fog múlni.

Angerman László "Öcsi"

Sommelier

Angerman László, "Öcsi" neve sokaknak ismerős lehet - volt Ő már országos sommelier bajnok, birtokolhatta az "Év Sommelier-je" címet, és nem utolsó sorban a méltán híres Onyx Étterem Head Sommelier-je is. Mindezek mellett személyében bemutathatjuk a Góré borlapjának állandó felügyelőjét, szakmai mentorát és inspirátorát is - az Ő vezetésével, iránymutatásával választottuk ki az ételeinkhez tökéletesen passzoló borokat, az Ő szakértelmét érezhetitek majd minden korty borban. Öcsi a különleges magyar borok elkötelezett rajongója és kutatója, így borlapunkon a legszebb hazai tételek kaptak helyet, de hedonizmusunkból adódóan szeretünk kísérletezni és váratlan dolgokat kóstolni, így olykor-olykor külföldi különlegességekkel is találkozhattok majd nálunk.

Online asztalfoglalás

Vendégeinknek csak előzetes bejelentkezés alapján tudunk asztalt biztosítani éttermünkben, ezért kérjük, hívj minket vagy foglalj online!

Foglalj asztalt

Foglalj asztalt könnyedén, online foglalási rendszerünkön keresztül!

Nyitvatartás

  • Szerda18:00 - 23:00
  • Csütörtök18:00 - 23:00
  • Péntek12:00 - 23:00
    • Ebéd: 12:00 - 15:00
    • vacsora: 18:00 - 23:00
  • Szombat12:00 - 23:00
    • Ebéd: 12:00 - 15:00
    • vacsora: 18:00 - 23:00

Kérdésed van?

Keress minket
hello@gorerestaurant.hu
+36 30 623 36 84
Címünk
7800 Kisharsány,
Kossuth Lajos u. 15.

    Ez a weboldal sütiket használ a felhasználói élmény javítása érdekében. A weboldalunk használatával Ön hozzájárul az összes süti használatához, a Cookie szabályzatunknak megfelelően.